Pääsivu Ympäristö Talli Toiminta Yhteydet

Tervetuloa

Pöllömetsä on talli Suomen idyllisistä maisemista. Nimensä tila on saanut tonttia reunustavasta, lähes satumaisesta metsästä, jossa tiedetään myös pöllöjen pitävän majaansa. Metsään onkin mukava tutustua lukemattomien maastoretkien merkeissä. Metsä kätkee sisäänsä luolia ja paikalla on myös harju. Rinteiden ja kallionkolojen kanssa tulisikin olla varovainen. Aitan takaa lähtee myös kärrypolku noin kilometrin päähän järvelle, jonka rannalla voi käydä itse vilvoittelemassa, nauttimassa auringosta tai uittamassa hevosia. Näissä maisemissa hevosten kelpaakin viettää niin kesä- kuin talvipäiviäkin!

Näin perinteisissä maisemissa olisikin rikos, jos Pöllömetsässä ei vaalittaisi suomenhevosia. Virikettä ne saavat työn ja leikin merkeissä niin kotikentällä kuin kilpailuissakin, ja pyrimme aina selvittämään mihin aktiviteettiin hevosella on eniten taipumusta ja intoa. Yöt vietetään vanhassa, joskin remontoidussa ja hieman laajennetussa tallirakennuksessa, jossa on tilavat karsinat. Oma, hieman erillään oleva karsina löytyy myös varsovalle tammalle. Jalostus on pienimuotoista, mutta näin voimme omalta osaltamme jättää leiman virtuaalisten suomenhevosten sukuihin.

Talli on avoinna yleisölle pääsääntöisesti kello 9.00-20.00, tapahtumat löytyvät toiminta-sivulta. Nauttikaa vierailusta ja älkää epäröikö lähestyä henkilökuntaamme kysymystenne kanssa.

Terveisin,
Suski & Jonna

 

Päivitetty viimeksi 24.08.2012

Suski F. (VRL-00833, VHY-022) ja Jonna K. (VRL-00327) ovat VMR:n jäseniä.
Pöllömetsä (PLLM2929) on Vihermetsän Ratsastajien jäsentalli.

Anna meille positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Tämä on virtuaalitalli ja toimii ainoastaan internetissä.
This is a simulated horse stable and doesn't excist in real life.

Copyright © 2012 Susanna F.